Logo da.boatexistence.com

Har du en g-streng på?

Indholdsfortegnelse:

Har du en g-streng på?
Har du en g-streng på?

Video: Har du en g-streng på?

Video: Har du en g-streng på?
Video: Tessa - Glo På Mig 2024, Juli
Anonim

Snoren er en beklædningsgenstand, der generelt bruges som enten undertøj eller som badedragt i nogle lande. Det kan også bruges til traditionelle ceremonier eller konkurrencer. Set forfra minder stringtrogen typisk om en bikiniunderdel, men bagpå er materialet reduceret til et minimum.

Hvad betyder det at have en stringtros på?

thong Tilføj til liste Del. Definitioner af thong. underbukser, der ligner en G-streng; båret af kvinder, især under meget stramme bukser. type: underbukser. et undertøj, der dækker kroppen fra taljen ikke længere end til lårene; norm alt båret ved siden af huden.

Hvem var den første person, der bar en g-streng?

Hvem opfandt stringundertøj? Østrigsk-fødte Den amerikanske modedesigner Rudolf "Rudi" Gernreich er krediteret for opfindelsen af den rem, som vi kender den i dag. Gernreich var en bonafide industripioner, kendt for at skubbe kuverten både af og på landingsbanen.

Hvad er der g alt med at have en stringtros på?

De vigtigste sundhedsrisici, vi tager, når vi bærer stropper: infektion og irritation Infektioner kan opstå, når balancen i det vaginale miljø, inklusive fugtniveauet fra vagin alt sekret, er smidt af, siger Dr. Ghofrany. … Gærinfektioner og bakterielle infektioner, primært bakteriel vaginose.

Hvordan føles det at have en g-streng på?

Mange kvinder er enige om, at det at have en stringtros på får dem til at føle sig godt tilpas, især når de bærer yogabukser, jeans, shorts eller nederdele. … Alt i alt vil damer vælge en behagelig stringtros, så længe det føles som om overhovedet ikke at have på.

Anbefalede: