Er ponca city ok sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er ponca city ok sikker?
Er ponca city ok sikker?

Video: Er ponca city ok sikker?

Video: Er ponca city ok sikker?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Oktober
Anonim

Med en kriminalitetsrate på 47 pr. tusinde indbyggere har Ponca City en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til de allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 21.

Er Ponca City Oklahoma et godt sted at bo?

Ponca City er en lille by i Oklahoma. Det er et ret roligt sted at bo De offentlige skoler er lidt under pari sammenlignet med andre i staten/nationen. Der er ikke meget at lave i Ponca City, hvilket kræver, at du kører til andre større områder for underholdning og shopping for et større udvalg.

Hvad er de dårlige områder i Oklahoma City?

Wildewood, South Park Estates og Briarwood Circle: Disse kvarterer ligger alle vest for Remington Park, Oklahoma City Zoo og Science Museum. På vej mod syd ad Martin Luther King Boulevard fra I-44 vil disse områder være på din højre side. Dette område er kendt for stofbrug og vold.

Er Oklahoma City et sikkert sted at bo?

Kun i betragtning af kriminalitetsraten er Oklahoma City-metroområdet lige så sikkert som Oklahoma State-gennemsnittet og mindre sikkert end landsgennemsnittet.

Er Elk City OK sikker?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Elk City er 1 ud af 44. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Elk City ikke et af de sikreste samfund i AmerikaI forhold til Oklahoma har Elk City en kriminalitetsrate, der er højere end 65 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Anbefalede: