Hvor er g.o.d fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er g.o.d fra?
Hvor er g.o.d fra?

Video: Hvor er g.o.d fra?

Video: Hvor er g.o.d fra?
Video: DJ Splash - Hvor Er Geordie Fra 2024, Oktober
Anonim

Han åbnede sin King James-bibel og læste den: "Gud kom fra Teman, og den Hellige fra Mount Paran." Manden lukkede sin bibel og erklærede: "Gud er fra et sted, der hedder Teman! Det er der, han bor. Det er der, han kom fra. "

Hvad er Guds oprindelse?

Den tidligste skrevne form af det germanske ord "gud" kommer fra det 6. århundredes Christian Codex Argenteus, som stammer fra det oldengelske guþ fra det proto-germanske Ȝuđan. … Navnet "Gud" refererer nu typisk til jødedommens (El (gud) YHVH), kristendommen (Gud) og islam (Allah) Abrahams gud.

Hvor blev Gud født?

Som Feiler selv bemærker i sin tidligere bog "Walking the Bible", er det første sted, der nævnes i Skriften, som eksperter er relativt sikre på, Mount Ararat, flere kapitler efter beretningen af Eden, og det er fordi den tilfældigvis har det samme navn i dag.

Hvor er Gud placeret?

I den kristne tradition er Guds placering symbolsk repræsenteret som in heaven above; men ud fra vores bønner, salmer, skrifter, rituelle tilbedelse er det klart, at Gud er både i og uden os. Som en præst engang prædikede: "Vi lever i en guddommelig suppe." Gud er over alt, "allestedsnærværende ".

Hvem skabte Gud?

Vi spørger: "Hvis alle ting har en skaber, hvem har så skabt Gud?" Faktisk er det kun skabte ting, der har en skaber, så det er upassende at blande Gud med sin skabelse. Gud har åbenbaret sig for os i Bibelen som altid har eksisteret. Ateister modbeviser, at der ikke er nogen grund til at antage, at universet blev skabt.

Anbefalede: