Logo da.boatexistence.com

Hvordan kan pitchers få hastighed?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan kan pitchers få hastighed?
Hvordan kan pitchers få hastighed?

Video: Hvordan kan pitchers få hastighed?

Video: Hvordan kan pitchers få hastighed?
Video: 2 урок! Брови.Техника коррекции бровей! Курс Мастер Бровист - Техника Граней "Бриллиант" 2024, Kan
Anonim

En kande skal have mindst 60 graders indre hofterotation. Hvis han kan øge sin indre hofterotation, så kan han forbedre pitching-hastigheden. En kande har brug for minimum 95 graders hofteabduktion. Hvis han kan øge sin hofteabduktion, kan han forbedre pitching-hastigheden.

Hvordan bygger du kastehastighed?

4 tips til at øge kastehastigheden

  1. Træn din krop til at blive større, stærkere og hurtigere. De ting, du laver i fitnesscentret, er super vigtige og relaterer direkte til din præstation på banen. …
  2. Har god kastemekanik/bevægelse. …
  3. Kom på et kasteprogram. …
  4. Hav den hensigt at kaste hurtigt.

Kan pitching-hastighed læres?

For de fleste pitchere, fra sandlodder til stadioner, har velocity aldrig været en beslutning Alt andet i pitching kan læres - fra holdkammerater, trænere, selv bøger. Men ingen lærer en fastball, siges det; enten kaster du hårdt, eller også gør du ikke. … En mindre ligatræner lærte ham sit skifte.

Hvor hårdt kaster en d1-pitcher?

Prototypiske Division I-pitching-rekrutter kaster over alt mellem 87 og 95 MPH på en konsekvent basis. Det er vigtigt at huske, at trænere leder efter kastere til konsekvent at kaste med denne hastighed, ikke bare røre ved den en gang imellem. … Toppitchere skal også vise kommandoen over mindst 3 pladser.

Øger lange kast hastigheden?

Så kastehastigheden i gennemsnit faldt faktisk, når man kastede forbi 180 fod. Men langt kast øger din intensitet for at kaste bolden, og det er en fordel. Det kan faktisk hjælpe dig med at få lidt hastighed, men hvis du er en kande, der har brug for mere end 2-3 mph for at nå 90 mph, har du brug for mere end lang kast.

Anbefalede: