Logo da.boatexistence.com

Er bluewater-yachter sødygtige?

Indholdsfortegnelse:

Er bluewater-yachter sødygtige?
Er bluewater-yachter sødygtige?

Video: Er bluewater-yachter sødygtige?

Video: Er bluewater-yachter sødygtige?
Video: ТУР НА ПАРУСНОЙ ЯХТЕ BLUEWATER 59' 2007 ГОД НА 550 000 ДОЛЛАРОВ / Круиз на сафари World Cruiser Сдел 2024, Kan
Anonim

Der blev ikke bygget mange små blåvandssejlbåde i stål, men Van De Stadt er bestemt en af de mest sødygtige De første Legend 34'ere blev bygget i 1969 i Storbritannien, med en finnekøl med et skegeror. Denne lille blåvandssejlbåd går meget godt i vinden med en blid bevægelse selv i stejle hav.

Er Bluewater-yachts stadig i gang?

Over 50 år senere er Bluewater stadig ejet og drevet af dets stiftende partnere og er en af de største privatejede og økonomisk sunde yachtforhandlere i verden. Bluewater er bogstaveligt t alt blevet bygget på en rygrad af service og en forpligtelse til altid at sætte kunden først.

Hvor er Bluewater Yachts bygget?

The Bluewater Mission

I mere end femoghalvtreds år har et enkelt mål styret vores virksomhed: At bygge en af de mest stabile luksusyachter på stort vand. Det er tydeligt i alt, hvad vi gør, fra vores grundlæggers vision til de smukke detaljer i vores håndværk. Bluewater er beliggende i Mora, Minnesota Og med god grund.

Hvad er den sikreste blåvandssejlbåd?

Kraken 50, regnet som den 'sikreste blåvand-yacht i bygget i dag', er blevet søsat. I modsætning til alle hendes samtidige har K50 den unikke 'Zero Keel'-konstruktion: Et alt-i-et skrog og køl med scantlings, der matcher.

Hvad gør en sejlbåd i stand til blåt vand?

En blåvandssejlbåd har et forskydningsskrog med en køl (finne) Kølen øger stabiliteten meget. På grund af dette vil båden være i stand til at holde stand i større bølger. … Båden skal være længere for at kunne klare længere bølger, men også for at give nok lagerplads til forsyninger og udstyr.

Anbefalede: