Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev gæst fjernet fra roblox?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev gæst fjernet fra roblox?
Hvorfor blev gæst fjernet fra roblox?

Video: Hvorfor blev gæst fjernet fra roblox?

Video: Hvorfor blev gæst fjernet fra roblox?
Video: 8 FEATURES REMOVED from Roblox Doors... 2024, Kan
Anonim

Hovedårsagen til at Roblox besluttede at fjerne gæstefunktionen var fordi den primært blev brugt til at ødelægge andre spilleres nydelse Selvom der var nogle ægte begyndere, der spillede som Roblox-gæster, var det erfarne Roblox-spillere, der brugte gæstefunktionen til at undgå udelukkelser.

Er gæster fjernet fra Roblox?

Gæsten var en funktion, der er oprettet med det formål at lade nytilkomne teste Roblox, før de opretter en officiel konto. De blev først introduceret den 26. september 2008. Gæsteindslaget blev officielt fjernet 2. oktober 2017.

Hvad skete der Gæst 666?

Gæst 666 er den titulære karakter af samme navn. Han blev skubbet væk fra Roblox Highschool og faldt til sin død en måned efter sin 18-års fødselsdag. Dette plot skete, da to bøller plukkede på Guest 666, og en af dem skubbede ham afsted.

Hvornår blev Roblox-gæsten oprettet?

Den første gang, Roblox-gæstefunktionen dukkede op i 2008, tillod nye spillere at teste spillet, før de oprettede en konto. Gæster var begrænset i, hvad de kunne sige, og i senere opdateringer var de slet ikke i stand til at læse nogen chatbeskeder.

Hvad er Roblox noob?

Selvom mange andre spil bruger udtrykket noob som en nedsættende, hvilket betyder en spiller, der er dårlig til spillet, er Roblox noob ofte slet ikke et negativt udtryk. Det refererer almindeligvis til standard Roblox-skin, som betyder, at en spiller er ny i spillet.

Anbefalede: