Logo da.boatexistence.com

Hvem er et næsten omsætteligt instrument?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er et næsten omsætteligt instrument?
Hvem er et næsten omsætteligt instrument?

Video: Hvem er et næsten omsætteligt instrument?

Video: Hvem er et næsten omsætteligt instrument?
Video: NFTs vs SBTs vs VCs: Why NFTs and SBTs aren’t the best solution for digital identity 2024, Kan
Anonim

Kvasi-omsættelige instrumentdokumenter , som ikke er pengepapirer, men ligner omsættelige instrumenter, såsom Bill of Lading, omtales som kvasi-omsættelige instrumenter. Et sådant dokument giver ikke en god ejendomsret til indehaveren, hvis det er blevet overført under mangelfuld titel.

Hvem er sekundært ansvarlig for et omsætteligt instrument?

UCC § 3-411(1). Skuffen til en veksel trukket på en bank eller anden part er kun "sekundært" ansvarlig for instrumentet. En anden end skuffen forventes at betale. Indehaveren skal gøre et forsøg på at hente andetsteds, før skuffen skal betale.

Hvorfor BL er næsten til forhandling?

I kommercielt sprogbrug betragtes konnossementet som næsten-omsætteligt, primært på grund af dets overførbare status som et ejendomsdokumentDenne egenskab ved konnossementet har gjort det meget attraktivt for handlende og er fortsat den mest fremtrædende faktor for dets uundværlighed i international handel.

Hvem er overdrageren af et omsætteligt instrument?

(1) Hvor indehaveren af et omsætningspapir, der skal betales til ihændehaveren, forhandler det ved levering uden at påtegne det, kaldes han en " overdrager ved levering ".

Hvad er de 3 typer af omsættelige instrumenter?

Typer af omsættelige instrumenter

  • Personlige checks. Personlige checks er underskrevet og godkendt af en person, der har indsat penge i banken og angiver det beløb, der skal betales, samt navnet på indehaveren af checken (modtageren). …
  • Rejsechecks. …
  • postanvisning. …
  • Skuldebreve. …
  • Indskudsbevis (CD)

Anbefalede: