Logo da.boatexistence.com

Hvem spiller sort enke?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spiller sort enke?
Hvem spiller sort enke?

Video: Hvem spiller sort enke?

Video: Hvem spiller sort enke?
Video: Knald eller fald! | Det sorte bælte #8 | Ultra 2024, Kan
Anonim

Black Widow er en fiktiv karakter, der optræder i amerikanske tegneserier udgivet af Marvel Comics. Skabt af redaktør og plotter Stan Lee, manuskriptforfatter Don Rico og kunstneren Don Heck, karakteren debuterede i Tales of Suspense 52. Karakteren blev introduceret som en russisk spion, en antagonist af superhelten Iron Man.

Hvem blev den første sorte enke kastet?

Marvel medvirkede oprindeligt Emily Blunt som Black Widow. Scarlett Johansson tog senere over efter Blunts planlægningskonflikt.

Hvem erstatter den sorte enke?

Det er ulidelig klart, at hovedformålet med Black Widow er at oprette Florence Pughs Yelena Belova som Natashas effektive erstatning i MCU fremover.

Hvorfor kaldes Natasha Black Widow?

Hvorfor kaldes Natasha Black Widow? I MCU var Natasha det røde rums stjerneelev, og hendes evner inden for skydefærdighed - såvel som hendes tilsyneladende hensynsløshed og effektivitet i missioner - gav hende titlen "Black Widow" fra hendes instruktører.

Kan Natasha Romanoff blive gravid?

Vi ved, at den russiskfødte Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) blev uddannet som spion/morder på et hemmelighedsfuldt akademi kendt som Det Røde Rum, som forklædte sig som en balletskole. Alle "Black Widows" blev steriliseret, så Natasha er ikke i stand til at føde børn.

Anbefalede: