Logo da.boatexistence.com

Får wraith en buff?

Indholdsfortegnelse:

Får wraith en buff?
Får wraith en buff?

Video: Får wraith en buff?

Video: Får wraith en buff?
Video: WRAITH BUFF = MOVEMENT BUFF 2024, Juli
Anonim

Den nye video, der fejrer 100 millioner spillere, kan have afsløret en possible Wraith-buffer for sæson 9, mens de seneste lækager også peger mod nogle nye Hop-ups, som spillere kunne se snart.

Vil Wraith få en buff sæson 9?

Da vi er om emnet ændringer til Legends i sæson 9, er det vigtigt at bemærke, at Low Profile-evnen fjernes fra Wraith, Lifeline og Wattson i Legacy-opdateringen. … Der har du det, alle Legend-fans og -nerf, der kommer i sæson 9-opdateringen.

Har Wraith brug for en buff?

Det eneste, de skal pudse, er portalområdet, men bortset fra det, har hun det fint. Hendes taktik er fin, som den er, for den har i det mindste nogle ulemper, hvilket den burde have.

Blev Wraith nervøs?

Efter opdateringen af sæson 8, hvor Respawn Entertainment nervede karakteren, tæller Wraith ikke længere som Apex Legends' mest populære karakter. Respawn Entertainments sæson 8-opdatering til Apex Legends nørdede Wraith markant, et træk, der siden har fået hendes popularitet til at falde.

Blev Wraith poleret?

Apex Legends Sæson 8 nørder og buffs. Wraiths hitbox er blevet justeret igen, og Horizon's Gravity Lift har set en yderligere nerve. … Vi har opdelt hver karakter buff og nerf i Apex Legends sæson 8 nedenfor.

Anbefalede: