Logo da.boatexistence.com

Har sheila buff blomkålsører?

Indholdsfortegnelse:

Har sheila buff blomkålsører?
Har sheila buff blomkålsører?

Video: Har sheila buff blomkålsører?

Video: Har sheila buff blomkålsører?
Video: BISPING on TROLLING women who ask about his CAULIFLOWER EARS 2024, Kan
Anonim

Shia LaBeouf har blomkålsører i den seneste film 'Tax Collector' … Hans karakter, Creeper, har blomkålsører på begge ører, hvilket tyder på, at han er en MMA-kæmper, wrestler, judoka eller Jiu-Jitsu fyr.

Hvilke UFC-kæmpere har blomkålsører?

Leslie Smith Selvom hun har syv kampe i UFC og nu kæmper i Bellator, er hun mest kendt for den bogstavelige eksplosion af hendes øre i hendes kamp mod Jessica Eye. Hun gik ind i kampen med et stort blomkålsøre, og det tog kun hendes modstander et slag at ramme øret, så det "eksploderede" af blod.

Hvorfor har MMA-kæmpere blomkålsører?

RELATERET: UFC løb tør for ambulancer ved sin første kamp nogensinde

Som He althline rapporterer, sker der blomkålsører når der er direkte traumer i øretDet kan få blod til at samle sig og skabe buler. Da direkte traumer er årsagen til blomkålsører, er det ingen overraskelse, at de er en almindelig skade i kampsport.

Hvordan fik Shia LaBeouf et ar i ansigtet?

Men man skulle tro, at LaBeouf forberedte sig på at spille Bernthals fremskyndende og ude af kontrol karakter på trods af alle hans skøre fjols. Skuespillerens bizarre opførsel havde været rygter i flere måneder: tilsyneladende holdt han sin personlige hygiejne på et minimum, fik trukket en tand for filmen og skar faktisk et ar i hans ansigt.

Hvorfor behandler kæmpere ikke blomkålsører?

Den resulterende blå mærker kan faktisk afskære blodgennemstrømningen og få vævet i området til at dø, hvilket kaldes nekrose.

Anbefalede: