Logo da.boatexistence.com

Hvad er paratha naan og chapati i det indiske køkken?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er paratha naan og chapati i det indiske køkken?
Hvad er paratha naan og chapati i det indiske køkken?

Video: Hvad er paratha naan og chapati i det indiske køkken?

Video: Hvad er paratha naan og chapati i det indiske køkken?
Video: New Way to Make Roti, Naan & Paratha - Perfect Alternative to Same Boring Chapati & Phulka 2024, Kan
Anonim

Paratha adskiller sig dog fra naan, roti og chapati ved, at det er mindre et tilbehør til retter, da det er sin egen selvstændige ret. Det er stegt på panden og mere dekadent - typisk et rundt usyret fladbrød lavet af hvedemel, fyldt med grøntsager og/eller paneer, og serveret med en lang række tilbehør.

Hvad er paratha naan?

Naan er lavet af hvidt mel og betragtes som et "gærfrit" indisk brød. Den bages ofte i en stenovn eller tava og serveres varm og penslet med smør eller ghee. Paratha er også et fladbrød, men det er lavet af fuldkornshvedemel. Dette brød laves ved at stege det i en tava eller tawa (indisk stegepande).

Hvad er paratha og chapati?

En af de mest populære usyrede fladbrød i Indien på grund af dens alsidighed, parathas er skællet, sej og tættere end chapatis. … Parathas bages derefter på en varm tava, inden de bliver stegt af.

Hvad er forskellen mellem paratha og naan?

Paratha, selvom brød bestemt ikke er bagt, som naan er. Det er snarere stegt i en tawa, en stenpande, ved hjælp af smør eller madolie. Mens naan generelt rulles ud én gang og slås op mod siden af tandooren, bliver paratha ofte rullet ud flere gange, hvilket skaber et meget skællende brød.

Hvad er de forskellige typer indisk brød?

varianter. Forskellige varianter af indisk brød og pandekage omfatter Chapati, Phulka, Puri, Roti, Bajra Rotla, Thepla, Paratha, Naan, Kulcha, Bhatoora, Appam, Dosa, Luchi, Puran Poli, Pathiri, Parotta og mange flere.

Anbefalede: