Logo da.boatexistence.com

Var det indiske motorcykler?

Indholdsfortegnelse:

Var det indiske motorcykler?
Var det indiske motorcykler?

Video: Var det indiske motorcykler?

Video: Var det indiske motorcykler?
Video: Inside the Wall of Death Show - meet the riders & see the bikes 2024, Kan
Anonim

The "Indian Motocycle Co." blev grundlagt som Hendee Manufacturing Company af George M. … De første indiske motorcykler med kædetræk og strømlinet styling blev solgt til offentligheden i 1902 I 1903, Indians medstifter og chef ingeniør Oscar Hedstrom satte verdens motorcykelhastighedsrekord på 56 mph.

Hvad var Indiens første motorcykel?

Den første indiske motorcykel blev solgt til en detailkunde i 1902, men det var to år senere, at virksomheden introducerede en dyb rød kaldet Vermillion, som blev bedre kendt som "Indian Rød." Racersejre og rekorder var med til at styrke dens popularitet.

Hvem kom først Harley eller indianer?

Indian Motorcycle blev grundlagt i 1901, og Harley-Davidson to år senere. Begge firmaer byggede banebrydende cykler, leverede motorcykler til politistyrker, kørte dem på grusvejen, gav et simpelt alternativ til bilen og tjente i begge verdenskrige.

Er indiske motorcykler lavet i Indien?

og beliggende i Chennai, Indien; det fremstiller også alle de 900.000 cykler, det sælger på verdensplan hvert år der. (Design og ingeniørarbejde håndteres fra Bruntingthrope Proving Ground nær Leicester, England, og i Chennai, Indien.)

Er indiske motorcykler 100 % amerikansk fremstillet?

Indian Motorcycle ejes af Polaris Industries, og Polaris har en fabrik i Opole, Polen, hvor den fremstiller nogle af sine terrængående køretøjer. … Når dette skrives, laver Indian Motorcycle stadig hele sin produktion i USA, hvilket er en stolthed for mange af dens kørere og medarbejdere.

Anbefalede: