Hvilken osterstatning for gruyere?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken osterstatning for gruyere?
Hvilken osterstatning for gruyere?

Video: Hvilken osterstatning for gruyere?

Video: Hvilken osterstatning for gruyere?
Video: 🇳🇴 Hvilken / hvilket / hvilke 🌱😀 2024, Oktober
Anonim

Du kan erstatte Gruyère i quiche med Emmental-, Jarlsberg- eller Raclette-ost. Enhver af disse schweiziske oste vil være ideelle, da de afgiver meget lignende smagsprofiler som Gruyère.

Er Gouda en god erstatning for Gruyere?

Da gouda er velegnet til at blive smeltet og kogt og serveret med osteborde, kan det være en god erstatning for gruyere. Selvom de kan have lidt forskellige smage, kan den lignende fugtige, men faste konsistens gouda være et godt alternativ, hvis du er i en brunst.

Hvad kan erstatte Gruyere-ost i quiche?

Quiche Lorraine med Gruyère-ost og løg

Du kan erstatte Gruyère med Emmentaler eller schweizisk ost, hvis du vil.

Hvilken ost kan jeg bruge i stedet for Gruyere i dauphinoise?

Julia Childs bruger gruyere. Det er ret dyrt, så til hverdagsbrug er mozzarella et idé- alternativ, men hvis du gør det, skal du tilføje et ekstra knivspids s alt på hvert lag. Enhver anden smeltende ost vil også fungere fint – Monterey Jack, cheddar og velsmagende er alle oste, jeg har brugt og elsker.

Hvad er en billigere erstatning for Gruyere-ost?

Norwegian Jarlsberg, en lysegul ost, er en fremragende erstatning for Gruyere, især til at smelte ost ovenpå grillede grøntsager. En anden meget rimelig mulighed er enhver alpine Gruyere-lignende ost, der er lavet i bjergene i det nærliggende Østrig eller Frankrig.

Anbefalede: