Logo da.boatexistence.com

Har paul mescal slettet sin instagram?

Indholdsfortegnelse:

Har paul mescal slettet sin instagram?
Har paul mescal slettet sin instagram?

Video: Har paul mescal slettet sin instagram?

Video: Har paul mescal slettet sin instagram?
Video: Paul Mescal & Phoebe Bridgers LIVE for Wonderland Magazine 2024, Kan
Anonim

Normal People-stjernen Paul Mescal har slettet sin Instagram-konto. Ifølge rapporter følte den irske skuespiller, at platformen var et "dræn" og nyder sin tid væk fra sociale medier. … Han har ikke brug for sociale medier til det. "

Hvorfor slettede Paul Mescal sin Instagram?

Normal People-stjernen Paul Mescal har slettet sin Instagram-konto, og fans er knuste. Ifølge rapporter forlod han sociale medier for at fokusere på sit arbejde og sit personlige liv. En kilde fort alte til The Sun: 'Paul deaktiverede sin Instagram-konto, fordi det lige blev et dræn. '

Er Paul mescal i et forhold?

Paul Mescal er ikke længere en single mand

Normal People's Paul Mescal er i et forhold. Han bekræftede nyheden i et nyligt interview med britiske GQ. … Paul blev berømt efter sin optræden i Normal People tidligere på året.

Er Daisy Edgar Jones og Paul Mescal et par?

På trods af deres utrolige kemi på skærmen blev det hurtigt afsløret, at Mescal og hans medstjerne Daisy Edgar-Jones ikke var et ægtepar, med Edgar-Jones bekræftet at være i et forhold med Tom Varey (indtil i februar, altså - da Page Six rapporterede, at de var gået fra hinanden).

Hvem dater Daisy Edgar-Jones?

Og Daisy Edgar Jones er nu blevet afbildet, hvor hun nyder en 'meget venlig' weekend med sin medstjerne Sebastian Stan midt påstande om, at de er "vokset tæt på" under optagelserne.

Anbefalede: