Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev paul mescal født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev paul mescal født?
Hvornår blev paul mescal født?

Video: Hvornår blev paul mescal født?

Video: Hvornår blev paul mescal født?
Video: Paul Mescal Surprises Aftersun daughter Frankie Corio in the CUTEST Way 🥺 2024, Kan
Anonim

Paul Mescal er en irsk skuespiller. Han er bedst kendt for sin hovedrolle i miniserien Normal People, som gav ham en British Academy Television Award samt nomineringer til en Primetime Emmy Award og en Critics' Choice Television Award.

Hvor voksede Paul Mescal op?

Hvor gammel er han, og hvor er han fra? Paul er 25 - hans fødselsdag er den 2. februar - og blev født i Maynooth i County Kildare, Irland. Han blev opdraget af sine forældre Paul og Dearbhla og voksede op med to søskende, sin søster Nell og bror Donnacha.

Har Paul Mescal en kæreste?

Paul Mescal 'gør det officielt med kæresten Phoebe Bridgers og fløj hende over fra USA til en romantisk weekend i London'

Hvordan blev Paul Mescal opdaget?

Efter succesen med Normal People, ikke kun i Storbritannien, men rundt om i verden, optrådte Paul via videochat med sin medstjerne Daisy Edgar-Jones på The Late Sen show med James Corden. I det, der var hans første talkshow-optræden i sene aftener, t alte Paul om den fantastiske respons, Normale mennesker har modtaget.

Er Paul Mescal kærester med Daisy?

På trods af deres utrolige kemi på skærmen blev det hurtigt afsløret, at Mescal og hans medstjerne Daisy Edgar- Jones ikke var et ægtepar, hvilket Edgar-Jones bekræftede at være i et forhold med Tom Varey (indtil i februar, altså - da Page Six rapporterede, at de var gået fra hinanden).

Anbefalede: