Logo da.boatexistence.com

Boede Burt Reynolds i Waycross Ga?

Indholdsfortegnelse:

Boede Burt Reynolds i Waycross Ga?
Boede Burt Reynolds i Waycross Ga?

Video: Boede Burt Reynolds i Waycross Ga?

Video: Boede Burt Reynolds i Waycross Ga?
Video: Burt Reynolds - Best Interview Ever! 2024, Juli
Anonim

Jeg voksede op som en sydstatsdreng, der ikke ønskede at være en Yankee. I årevis diskuterede Reynolds' fans online, om han var født i Lansing eller Waycross, Ga. De ændrede endda hans biografiske Wikipedia-side. … Reynolds boede sammen med sine forældre i et hus med to soveværelser på Donora Street indtil 1943, året det blev solgt.

Boede Burt Reynolds i Waycross?

I årevis var Burt Reynolds' fødested genstand for heftig debat. Nogle fans insisterede på, at han var født i Lansing. Andre sagde, at han virkelig var født i Waycross, Georgia Reynolds, der døde torsdag i en alder af 82, fik endelig opklaret problemet i sin bog fra 2015, "But Enough About Me." Reynolds blev født den februar

Hvilken del af Georgia blev Burt Reynolds født i?

I løbet af sin karriere hævdede Reynolds ofte at være født i Waycross, Georgia, selvom han i 2015 udt alte, at han faktisk var født i Lansing, Michigan. I sin selvbiografi udt alte han, at Lansing var der, hvor hans familie boede, da hans far blev indkaldt til den amerikanske hær.

Boede Burt Reynolds nogensinde i GA?

Burt Reynolds havde et hjem i Georgia, her er et kig - YouTube.

Hvor var Burt Reynolds House i Georgia?

Mens han filmede "The Cannonball Run" i Lawrenceville og Covington i 1980, boede Reynolds og andre med forbindelse til filmen i den pensionerede tobaksgrossist Carl Newtons hus syd for Loganville på 3275 Tig Knight Road, ud for Georgia 81 Reynolds købte huset med virkning fra den 25. juli 1980. Han bet alte 500.000 $ for det.

Anbefalede: