Logo da.boatexistence.com

Var Sally Fields og Burt Reynolds sammen?

Indholdsfortegnelse:

Var Sally Fields og Burt Reynolds sammen?
Var Sally Fields og Burt Reynolds sammen?

Video: Var Sally Fields og Burt Reynolds sammen?

Video: Var Sally Fields og Burt Reynolds sammen?
Video: Sally Field & Burt Reynolds’ Devastating Love Story | Rumour Juice 2024, Juli
Anonim

Burt og Sally mødtes i 1977 på settet til hitfilmen Smokey and the Bandit, og var datet i næsten fem år. … Selvom Sally sagde, at hendes forhold til Burt var "virkelig kompliceret og sårende" for hende, erkendte hun, at det også var "ikke uden kærlighed og omsorg. "

Var Sally Field og Burt Reynolds et par?

Sally Field og Burt Reynolds var et højprofileret par i flere år efter at have mødtes på settet til Smokey and the Bandit. Men det viser sig, at deres forhold ikke var så billedskønt, som det så ud til. Skuespillerinden åbnede op om sit liv - og kærlighedsliv - i sin erindringsbog fra 2018, In Pieces.

Denede Sally Fields og Burt Reynolds?

Selv om de aldrig officielt giftede sig, delte Burt Reynolds og Sally Field en af Hollywoods mest ikoniske romancer. Faktisk går deres femårige forhold over i historien som en af de mest lidenskabelige og tumultariske kærlighedshistorier, showbiz nogensinde har set.

Deltog Sally Fields i Burt Reynolds begravelse?

– En privat begravelse blev afholdt onsdag for "Smokey and the Bandit"-stjernen Burt Reynolds, der døde 6. september i en alder af 82. Skuespillerinde og engangskæreste Sally Field var blandt de berømtheder, der deltog i den private ceremoni i Family Church i West Palm Beach.

Hvilke år datede Burt Reynolds og Sally Fields?

Sally Field og Burt Reynolds datede af og til i omkring fem år, efter de mødtes i 1977. De medvirkede i fire film: Smokey and the Bandit (1977), The End (1978), Hooper (1978) og Smokey and the Bandit II (1980).

Anbefalede: