Logo da.boatexistence.com

Var breaking bad filmet i new mexico?

Indholdsfortegnelse:

Var breaking bad filmet i new mexico?
Var breaking bad filmet i new mexico?
Anonim

'Breaking Bad' satte fokus på Albuquerque Albuquerques solrige klima, vidåbne ørkenrum med vidstrakt udsigt over Sandia-bjergene lige øst for byen, kulturelle mangfoldighed og generøse skatter incitamenter har gjort det til et populært optagelsessted for film og tv-serier.

Blev hele Breaking Bad filmet i New Mexico?

Set og filmet i Albuquerque Som de fleste fans ved, foregår AMC-hitserien "Breaking Bad" i Albuquerque, New Mexico, hvor den også var filmet.

Hvorfor filmede de Breaking Bad i New Mexico?

"De sagde, at New Mexico har en skatterabat for film- og tv-produktion, og det er en ret betydelig en," forklarede Gilligan under interviewet."Og virkelig, det er en hård [gulerod] at afvise … og så New Mexico blev meget hurtigt stedet, hvor vi besluttede at optage vores show af rent økonomiske årsager.

Hvilken del af Albuquerque er Breaking Bad filmet?

1001 Central Avenue NE Albuquerque, NM 87106 Det blev brugt mange gange gennem hele serien, placeret langs Central Avenue (Old US 66), ved siden af Interstate 25,

Was Breaking Bad filmet i et rigtigt hus?

Mens de fleste tv-shows bruger kunstfærdige sæt og mock-up-hjem til filmoptagelser, er W alter Whites hus i Breaking Bad helt rigtigt … Den faktiske Breaking Bad-husadresse er 3828 Piermont Drive, Albuquerque NM. Enfamiliehuset i ranchstil har 1.910 kvadratmeter boligareal oven på en grund på 7.318 kvadratfod.

Anbefalede: