Logo da.boatexistence.com

Blev lalo nævnt i breaking bad?

Indholdsfortegnelse:

Blev lalo nævnt i breaking bad?
Blev lalo nævnt i breaking bad?

Video: Blev lalo nævnt i breaking bad?

Video: Blev lalo nævnt i breaking bad?
Video: Breaking Bad - “It wasn’t me it was Ignacio, did Lalo send you?” 2024, Kan
Anonim

Selvom Lalo aldrig optræder i Breaking Bad, nævner Saul ham, da W alter White og Jesse Pinkman kidnapper og holder Saul med våben foran en nygravet grav i ørkenen for at tvinge ham ind i repræsenterer Badger, som er blevet anholdt for at sælge stoffer.

Optræder Lalo i Breaking Bad?

Selvom Lalo aldrig optræder i Breaking Bad, nævner Saul ham, da W alter White og Jesse Pinkman kidnapper og holder Saul med våben foran en nygravet grav i ørkenen for at tvinge ham ind i repræsenterer Badger, der er blevet anholdt for at sælge stoffer.

Er Kim Wexler nævnt i Breaking Bad?

I betragtning af Kim er kærlighedsinteressen for Bob Odenkirks skruppelløse titelkarakter i "Better Call Saul", men er aldrig set eller nævnt i "Breaking Bad", mange "Better Call Saul" "-fans antager, at Kim er død under begivenhederne i "Breaking Bad.” Er Kims død et uundgåeligt plotpunkt for “Better Call Saul” sæson 6?

Hvornår blev Nacho nævnt i Breaking Bad?

Selvom Nacho aldrig optræder i Breaking Bad, nævner Saul ham, da W alter White og Jesse Pinkman kidnapper og holder Saul med våben foran en nygravet grav i ørkenen for at tvinge ham ind i repræsenterer Badger, der er blevet anholdt for at sælge stoffer.

Er Lalo Salamanca en dårlig fyr?

6 Lalo: Charismatic

Han er en sjov, charmerende og stadig tot alt intimiderende skurk Meget af dette har at gøre med Tonys fremragende præstation D alton, såvel som den fremragende forfatterskab. Det giver den sjoveste skurk at se i dette univers, og en, som alle ønsker at se blive ved i lang tid fremover.

Anbefalede: