Logo da.boatexistence.com

Var betyder rotation?

Indholdsfortegnelse:

Var betyder rotation?
Var betyder rotation?

Video: Var betyder rotation?

Video: Var betyder rotation?
Video: Rotation Math Tricks - Using Unity's Quaternion Operators 2024, Kan
Anonim

Definition af rotere (indgang 2 af 2) intransitivt verbum intransitivt verbum: ikke transitive især: karakteriseret ved ikke at have eller indeholde et direkte objekt et intransitivt verbum. https://www.merriam-webster.com › ordbog › intransitive

Definition of Intransitive af Merriam-Webster

. 1a: at udføre en handling, funktion eller operation på skift. b: at bestå eller veksle i en serie. 2: at dreje om en akse eller et centrum: revolve især: at bevæge sig på en sådan måde, at alle partikler følger cirkler med en fælles vinkelhastighed om en fælles akse.

Hvad er dette ord rotere?

verbum (brugt med objekt), roteret, roteret. at få til at dreje rundt om en akse eller midtpunkt; revolve. at få til at gå gennem en cyklus af ændringer; få til at passere eller følge i en fast rækkefølge: at rotere landbrugsafgrøder.

Betyder rotation tur?

At rotere er at vende noget om et centr alt punkt eller at skiftes. Et eksempel på rotation er at flytte dækkene rundt på en bil til nye positioner på bilen for at lade dem slide jævnt. Et eksempel på rotation er at flytte spillerne i et volleyballspil. For at fortsætte i rækkefølge; skiftes eller skiftes.

Hvad er et eksempel på rotation?

Rotation er processen eller handlingen med at dreje eller cirkle rundt om noget. Et eksempel på rotation er jordens kredsløb om solen Et eksempel på rotation er en gruppe mennesker, der holder hånden i en cirkel og går i samme retning. … Den roterende bevægelse omkring et himmellegemes akse.

Hvad betyder rotation i rummet?

"Rotation" refererer til et objekts roterende bevægelse om sin egen akse "Revolution" refererer til objektets orbitale bevægelse omkring et andet objekt. For eksempel roterer Jorden om sin egen akse, hvilket producerer 24-timers døgnet. Jorden kredser om Solen og producerer året på 365 dage.

Anbefalede: