Logo da.boatexistence.com

Når du slår nogen?

Indholdsfortegnelse:

Når du slår nogen?
Når du slår nogen?

Video: Når du slår nogen?

Video: Når du slår nogen?
Video: KOM MED DINE PENGE MAND (Kniv vs. Bælte) 2024, Kan
Anonim

Bash betyder " at slå" noget med stor kraft. Det er blevet brugt som slang for at kaste fornærmelser eller verbale overgreb mod nogen.

Hvad betyder bashing i Storbritannien?

[U] hovedsageligt Storbritannien. (også en bashing [S]) handlingen med at slå noget hårdt: Alle bøffer vil have gavn af en bashing, da dette bryder muskelfibrene, der udgør det meste af kødet. SMART ordforråd: relaterede ord og sætninger.

Hvad betyder det at slå præsidenten ud?

verb. At bash nogen betyder at kritisere dem alvorligt, norm alt på en offentlig måde. [journalistik] Præsidenten kunne fortsætte med at bashere demokraterne som værende bløde over for kriminalitet. [

Hvem er bashers?

Ordformer: flertal -bashers. kombinere form. -basher kombinerer med navneord for at danne navneord, der henviser til en person, der er fysisk voldelig mod en bestemt type person, eller som er uretfærdigt kritisk over for en bestemt type person. [afvisning]

Hvad betyder det at blive banket?

At slå eller overfalde alvorligt: Politiet arresterede de mænd, der slog en immigrant i parken. 3. Uformelt At kritisere (en anden) hårdt, anklagende og truende: "Min pointe er ikke at bash lærere eller sundhedsudbydere" (Richard Weissbourd).

Anbefalede: