Logo da.boatexistence.com

Er powell flyvedæk lettere?

Indholdsfortegnelse:

Er powell flyvedæk lettere?
Er powell flyvedæk lettere?

Video: Er powell flyvedæk lettere?

Video: Er powell flyvedæk lettere?
Video: THE SHOCKING TRUTH ABOUT POWELL PERALTA DRAGON WHEELS 2024, Kan
Anonim

skørt! Powell annoncerer for Flight Dækkene er lettere, tyndere, stærkere og holder længere. … Powell Flight deck er lavet af ahorntræ, en epoxylim og glasfiberforstærkning. Det er mærkbart tyndere end dit standard 7-lags dæk.

Er flydæk lettere?

FLIGHT™-dæk er: Tyndere - så tynde som din telefon . Lettere end en tilsvarende størrelse 7-lags. Stærkere - mere end dobbelt så stærk i vores halebrudstest.

Hvor længe holder et Powell-cockpit?

Efter at have skøjtet på dækket i ca. 30 timer, kan jeg klart anbefale Powell-Per alta Flight Deck. Selvom det er dyrere end de almindelige 7-lags dæk, synes jeg virkelig, det er mere holdbart og holder længere end noget andet skateboard dæk.

Er Powell-Per alta-dæk stærke?

Da jeg ikke har været i stand til at teste denne, er Flight deck forbliver det mest holdbare skateboard deck, indtil videre. Den er utrolig stærk, og den sande hemmelighed er ikke fiberen, nævnte Steve Cabellero på The Nine Club, det er limen.

Hvad er Powell flight deck lavet af?

Hvordan laves Powell Per alta Flight Decks? De er lavet af 5 tynde lag af hard rock ahorn, infunderet med epoxy og forstærket med en patentfiber påøverste og nederste niveau. Som det ses i pausetestene ovenfor, kan de klare mere end det dobbelte af belastningen af et traditionelt 7-lags skateboard.

Anbefalede: