Logo da.boatexistence.com

Har yannick bisson forladt aurora teagarden?

Indholdsfortegnelse:

Har yannick bisson forladt aurora teagarden?
Har yannick bisson forladt aurora teagarden?

Video: Har yannick bisson forladt aurora teagarden?

Video: Har yannick bisson forladt aurora teagarden?
Video: BAKING ALL THE WAY - YANNICK BISSON INTERVIEW (2022) 2024, Kan
Anonim

Så hvorfor forlod Yannick Bisson Aurora Teagarden Mysteries? Du ved nu, at den canadiske skuespiller forlod serien på grund af planlægningsproblemer. Yannick ville med glæde have fortsat med sin rolle i showet i mangel af planlægningsproblemer.

Hvorfor forlod Yannick Bisson Aurora Teagarden-serien?

Yannick Bisson spillede Martin Bartell i fem Aurora Teagarden Mysteries-film, før han forlod serien i 2018. I 2020 fort alte Bisson til TV Goodness, at han forlod serien på grund af planlægningsproblemer … I sin sidste film, Aurora Teagarden: Last Scene Alive, blev den tidligere CIA-agent kaldt til at arbejde på en anden sag.

Er Yannick Bisson stadig på Aurora Teagarden?

Bisson spillede som Martin Bartell i Hallmark Channels Aurora Teagarden Mysteries. Han introduceres i "Three Bedrooms, One Corpse" som en CIA-agent, der flytter til byen, forelsker sig i Teagarden og senere dater hende. Bisson forlod serien i 2018.

Hvad skete der med Robin på Aurora Teagarden?

I Last Scene Alive er Robin (karakteren) tilbage i Lawrenceton, fordi han har skrevet en ny roman, der er blevet tilpasset til en film, der er ved at starte produktion i byen. Alt dette er nyheder for Ro, og det samme er den lille godbid, at bogen og filmen er løst baseret på hende og hendes evner som en bibliotekar-udforsker.

Bliver Aurora Teagarden gift med Nick?

Candace Cameron Bure som Aurora 'Roe' Teagarden, en bibliotekar i den lille by Lawrenceton, Washington (i modsætning til placeringen af romanerne i Georgia), som driver Real Murders Club. Gift Nick Miller i Aurora Teagarden til døden skiller os ad.

Anbefalede: