Logo da.boatexistence.com

Kan benzylbenzoat påføres i ansigtet?

Indholdsfortegnelse:

Kan benzylbenzoat påføres i ansigtet?
Kan benzylbenzoat påføres i ansigtet?

Video: Kan benzylbenzoat påføres i ansigtet?

Video: Kan benzylbenzoat påføres i ansigtet?
Video: The Body Shop: Crema hidratante de día con vitamina E, ¿para todo tipo de pieles? {tinycosmetics} 2024, Kan
Anonim

Alternativt kan Benzylbenzoat-lotion påføres hele kroppen, undtagen hovedet og ansigtet, ved tre lejligheder med 12-timers mellemrum. Du bør have et varmt bad 12 timer efter sidste påføring og skifte til rent tøj og sengetøj.

Kan jeg bruge benzylbenzoat i mit ansigt?

Hold denne medicin væk fra øjnene og andre slimhinder, såsom indersiden af næsen, fordi det kan forårsage irritation. Hvis du ved et uheld får nogle i øjnene, skal du skylle dem grundigt med vand med det samme. Brug ikke benzylbenzoat på åbne sår, såsom snit eller sår på huden eller hovedbunden.

Er benzylbenzoat sikkert for huden?

Benzylbenzoat kan være hudirriterende, når det bruges som et topisk scabicid. Overdosering kan resultere i blærer og nældefeber, eller udslæt kan opstå som en allergisk reaktion.

Kan benzylbenzoat behandle acne?

Afhængigt af typen af akne vil man ofte bruge topisk benzylbenzoat (Benzac-AC Gel®) som en pletbehandling til de inficerede områder og et topisk retinoid som f.eks. Differin Gel® om natten til hudorme og whiteheads.

Hvad bruges benzylbenzoat til i kosmetik?

Benzylbenzoat er et naturligt forekommende molekyle, der findes i nogle planter og består af benzylalkohol og benzoesyre. I kosmetiske produkter spiller det en række roller afhængigt af produktet, og det kan fungere som en duft, et opløsningsmiddel, et blødgøringsmiddel, et konserveringsmiddel og et fikseringsmiddel.

Anbefalede: