Logo da.boatexistence.com

Hvad er en første solist i ballet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en første solist i ballet?
Hvad er en første solist i ballet?

Video: Hvad er en første solist i ballet?

Video: Hvad er en første solist i ballet?
Video: In conversation with Mayara Magri, First Soloist of The Royal Ballet. 2024, Kan
Anonim

Første solist: den rang, hvor dansere overvejes for forfremmelse til rektor En danser på denne rang vil danse et varieret repertoire af de mest fremhævede solistroller, mens han studerer rektorer og således udføre hovedroller, når en hoveddanser er skadet eller utilgængelig.

Hvad er forskellen mellem en solist og en hoveddanser?

Som First Soloists får dansere flere soloroller at udføre og plejes til hovedroller. Når en danser har nået et vist niveau af teknisk kunnen og kunstnerisk modenhed, forfremmes de til Principal Dancer, den højeste rangliste blandt dansere.

Hvad er rangen i et balletkompagni?

I USA er balletdansere i et professionelt kompagni opdelt i tre rækker: corps de ballet, solist og principal. PBT har: 20 dansere i corps de ballet, fem solister og seks hoveddansere.

Hvad betyder solist i ballet?

I ballet er en solist en danser i et balletkompagni over corps de ballet, men under hoveddanser Dansere på dette niveau udfører størstedelen af solo- og mindre roller i en ballet, såsom Mercutio i Romeo og Julie eller en af feerne i Tornerose.

Hvad er en anden solist?

Den første er for en solorolle, der norm alt danses af et medlem af corps de ballet. … Ved en galla eller anden deluxe-forestilling kan et kompagnis solister eller hoveddansere danse halvroller. Den anden betydning af demi-solist er en rang i et balletkompagni, hvor den engelske ækvivalent er andensolist.

Anbefalede: