Logo da.boatexistence.com

Blev riviera maya ramt af orkan?

Indholdsfortegnelse:

Blev riviera maya ramt af orkan?
Blev riviera maya ramt af orkan?

Video: Blev riviera maya ramt af orkan?

Video: Blev riviera maya ramt af orkan?
Video: 10 курортных советов по системе "все включено", которые вы должны знать 2024, Kan
Anonim

Orkanen Grace ramte Mexicos caribiske kyst lige syd for de gamle Maya-templer i Tulum i torsdags, rev tagene af nogle hjem, slog strømmen ud til tusinder og holdt turister væk fra hvide sandstrande, da den krydsede Yucatan-halvøen. …

Hvornår var den sidste orkan i Riviera Maya?

For at en orkan skal ødelægge Cancun og Riviera Maya, kræver det et direkte hit, hvilket er sjældent og usandsynligt. De sidste to orkaner, der ramte området, var Gilbert den 5. september 1988 og Wilma den 21. oktober 2005.

Er det sikkert at rejse til Riviera Maya lige nu?

Mexicos mest populære turistdestinationer som Cancun, Riviera Maya, Puerto Vallarta, Mexico City og Cabo San Lucas alle forbliver sikre, så lad ikke den nuværende Mexico rejseadvarsel skræmme du til ikke at besøge Mexico.

Blev Mexico ramt af orkan?

VERACRUZ, Mexico (AP) - Orkanen Grace fejede ind på Mexicos golfkyst som en stor kategori 3-storm og bevægede sig ind i landet lørdag, og gennemblødte kyst- og indre områder i sin anden landgang i landet på to dage. Mindst otte mennesker døde, sagde myndighederne.

Blev Cancun ramt af orkanen Grace?

Regeringen i delstaten Quintana Roo, hjemsted for badebyerne Cancun og Tulum, sagde ingen kom til skade under passagen af Grace. Den ramte den mexicanske kyst som en kategori 1-orkan om morgenen, før den svækkedes til en tropisk storm inde i landet.

Anbefalede: