Logo da.boatexistence.com

Hvornår går michael krasny på pension?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår går michael krasny på pension?
Hvornår går michael krasny på pension?

Video: Hvornår går michael krasny på pension?

Video: Hvornår går michael krasny på pension?
Video: OBLADAET — DAVID BECKHAM 2024, Kan
Anonim

Den 9. november 2020 meddelte Krasny, at han vil trække sig tilbage fra Forum den 15. februar 2021 Hans sidste Forum-udsendelse var den 12. februar 2021. Krasny er professor i Engelsk ved San Francisco State University, hvor han har undervist primært i amerikansk litteratur siden 1970.

Hvorfor gik Michael Krasny på pension?

"Jeg har været usædvanligt heldig at opretholde en så lang karriere i Bay Area i en rolle, der giver mig mulighed for at deltage i så rige og tankevækkende samtaler om vores tids emner." Krasny planlægger at nyde sit otium med familien, inklusive sit første barnebarn, for at fokusere på skrivning og udforske andre …

Hvornår gik Michael Krasny på pension?

Michael Krasny har meddelt, at han vil trække sig tilbage fra KQED den 15. februar 2021 – årsdagen for hans 28 år i værtssædet på KQED Forum.

Går Michael Krasny på pension fra KQED?

Michael Krasny, en mangeårig radiosender i Bay Area og bosiddende i Marin County, har annonceret sin pensionering fra KQED's "Forum", det daglige call-in-program, han har været vært i næsten tre årtier. Krasnys sidste dag i luften er planlagt til feb. 15, præcis 28 år fra den dag, han sluttede sig til KQED.

Hvem erstatter Michael Krasny?

Madrigal blev udvalgt efter en national søgning til at udfylde forummet kl. 9.00 forladt af Michael Krasny, som gik på pension i februar efter en fornem 28-årig karriere hos KQED.

Anbefalede: