Logo da.boatexistence.com

Hvornår gik Peyton Manning på pension?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår gik Peyton Manning på pension?
Hvornår gik Peyton Manning på pension?

Video: Hvornår gik Peyton Manning på pension?

Video: Hvornår gik Peyton Manning på pension?
Video: Peyton Manning's Goodbye | NFL Films Presents 2024, Kan
Anonim

Peyton Williams Manning er en tidligere amerikansk fodbold quarterback, der spillede i National Football League i 18 sæsoner. Anset for at være en af de største quarterbacks gennem tiderne, tilbragte han 14 sæsoner med Indianapolis Colts og fire med Denver Broncos.

Hvorfor gik Peyton Manning på pension?

Legendary Hall of Fame quarterback Peyton Manning trak sig tilbage fra NFL efter 2015-sæsonen … Manning blev opereret for at håndtere en klemt nerve i området og missede hele 2011-sæsonen. På det tidspunkt svirrede spørgsmålene om, hvorvidt Manning ville vende tilbage til NFL, og hvis han gjorde det, hvor effektiv han ville være.

Hvilket hold trak Peyton Manning sig tilbage med?

På tidspunktet for hans pensionering var Mannings 539 touchdown-pasninger i karrieren og 71.940 pasningsyards de fleste i NFLs historie. Han har stadig Broncos' enkeltsæsonsrekord for de fleste pasningsyards og ligger på andenpladsen i franchisehistorien i karrierens passeringsyards.

Hvad var Peytons sidste kamp?

Slutscore: Indianapolis Colts 38, Tampa Bay Buccaneers 35 Manning havde smidt en pick-seks til Ronde Barber med fem minutter tilbage af reguleringen for at sætte Tampa Slå sig op med tre scoringer, men forløste sig selv med tre på hinanden følgende touchdown-drev med uret langsomt tikker ned.

Hvad er Tom Brady nettoværdi?

Nettoværdien for den supermodel, der blev iværksætter, er $400 millioner, rapporterede Celebrity Net Worth. Bradys lang levetid som NFL-quarterback er sjælden. Ifølge Statista.com er den gennemsnitlige NFL quarterbacks karriere kun 4,44 år. Det betyder dog ikke, at Brady sætter farten ned.

Anbefalede: