Logo da.boatexistence.com

Hvad er fingeraftrykslæser?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er fingeraftrykslæser?
Hvad er fingeraftrykslæser?

Video: Hvad er fingeraftrykslæser?

Video: Hvad er fingeraftrykslæser?
Video: The In-Glass Fingerprint Reader: Explained! 2024, Kan
Anonim

Fingeraftryksscannere er biometriske sikkerhedssystemer. De bruges på politistationer, sikkerhedsindustrier, smartphones og andre mobile enheder.

Hvordan fungerer en fingeraftrykslæser?

Fingeraftryksscannere virker ved at fange mønstret af kamme og dale på en finger. Oplysningerne behandles derefter af enhedens software til mønsteranalyse/matchning, som sammenligner dem med listen over registrerede fingeraftryk.

Hvad bruges en fingeraftrykslæser til?

Fingeraftryksscannere bruges til genkendelse og autentificering af fingeraftryk for en person. Fingeraftrykslæsere og scannere er sikre og pålidelige enheder til enhver sikkerhedsgodkendelse.

HVAD ER fingeraftrykslæser på telefonen?

(Fingerprint Scanner) En hardwaresensor til at læse en persons unikke fingeraftryk for at bekræfte en persons identitet. Den kan bruges i stedet for en adgangskode til at låse en telefon op, låse op for bestemt indhold eller tjenester eller bekræfte en finansiel transaktion.

Hvad hedder en fingeraftrykslæser?

En direkte fingeraftrykslæser (DFR), også kaldet en fingeraftryksscanner eller fingeraftrykslæser, er en biometrisk enhed, der bruger automatiserede metoder til at genkende en person baseret på unikke fysiske egenskaber ved en persons fingeraftryk.

Anbefalede: