Logo da.boatexistence.com

Hvem blev ups-fragt solgt til?

Indholdsfortegnelse:

Hvem blev ups-fragt solgt til?
Hvem blev ups-fragt solgt til?

Video: Hvem blev ups-fragt solgt til?

Video: Hvem blev ups-fragt solgt til?
Video: Hvordan føles det at have samleje for første gang? 2024, Kan
Anonim

Den 25. januar annoncerede UPS, at det havde indgået en aftale om at sælge UPS Freight til TFI International for $800 millioner. Som en del af aftalen indgår UPS og TFI en femårig kontrakt, hvor TFI fortsat vil bruge UPS' indenlandske netværk til at flytte pakker. Handlen afsluttes i løbet af andet kvartal af 2021.

Hvilket firma købte UPS Freight ud?

TFI International har afsluttet sit tidligere annoncerede opkøb af UPS Freight, sagde virksomheden den 30. april. UPS-divisionen, som er fokuseret på mindre end lastbillæs og dedikerede lastbilforsendelser, blev erhvervet af TFI i en aftale på $800 millioner, der blev annonceret i januar.

Er UPS og UPS Freight det samme firma?

Virksomheden blev grundlagt i 1935 som Overnite Transportation, navnet den brugte indtil 2006, hvor den blev omdøbt til UPS Freight af den nye ejer UPS. Dens navn blev ændret til TForce Freight i 2021, da UPS solgte virksomheden til TFI.

Hvorfor solgte UPS sin fragt?

UPS rykkede ind på lastbilmarkedet med dets opkøb i 2005 af Overnite Corp. for 1,25 milliarder dollar, dengang dets største opkøb nogensinde. Den sagde, at den besluttede at sælge virksomheden efter at have vurderet dens portefølje, hvilket gjorde det muligt for den at betale ned langfristet gæld.

Hvilken fagforening er UPS Freight?

UPS er den største enkeltstående arbejdsgiver i The Teamsters Union. Divisionen er ansvarlig for at sikre, at ledelsen overholder UPS og UPS Freight National Master Agreements. UPS-kontrakten er den største private overenskomstaftale i Nordamerika.

Anbefalede: