Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev shorthornet mere populært?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev shorthornet mere populært?
Hvorfor blev shorthornet mere populært?

Video: Hvorfor blev shorthornet mere populært?

Video: Hvorfor blev shorthornet mere populært?
Video: Hvorfor blev Bornholm ikke befriet samtidig med resten af Danmark? 2024, Kan
Anonim

1854. Shorthorns var populære blandt Amerikas tidlige bosættere. De værdsatte denne race for kød og mælk og fandt Shorthorns en villig magt til vognen og ploven. Racen fulgte pionervogne over Great Plains og ind i det fjerne vest.

Hvorfor blev Shorthorn populær?

Racen blev brugt i den tidlige del af det 20. århundrede primært som en dual-purpose race, men specialisering i oksekød og mælk førte til, at oksekødavlere startede deres egen sektion af stambogen i 1958.

Hvad er Shorthorn-kvæg kendt for?

Malking Shorthorns er kendt for deres strukturelle holdbarhed, kælvningslethed, lange produktionslevetid og fodereffektivitetMilking Shorthorns pelsfarver omfatter hvid, rød og road, som er en farve, der er en meget tæt blanding af rød og hvid. Mælk fra Shorthorn-køer er i gennemsnit 3,8 procent fedt og 3,3-3,5 procent protein.

Hvor er Shorthorn Cattle mest populære?

De er talrige i North America, i Sydamerika (især i Argentina) og i Europa, da de er en af de mere populære racer på de britiske øer; i Australien har de længe mødt gunst og er også blevet avlet ret meget i Sydafrika.

Er Shorthorn Cattle føjelige?

Shorthorns er kendt for deres føjelige temperament, moderlige køer, rimelige fødselsvægte og fertilitet. Racens slagtekvalitet og høje marmoreringsegenskaber, især Shorthorn-krydsninger, gør dem til et ideelt valg til produktion af højkvalitetskød.

Anbefalede: