Logo da.boatexistence.com

Skal jeg spille unravel 1 før 2?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg spille unravel 1 før 2?
Skal jeg spille unravel 1 før 2?

Video: Skal jeg spille unravel 1 før 2?

Video: Skal jeg spille unravel 1 før 2?
Video: 3 ПОРТАЛ ҚАНДАЙ БОЛАДЫ 2024, Kan
Anonim

Du behøver ikke at have spillet den første Unravel for at forstå eller nyde Unravel Two. Hovedpersonen, Yarny, er den samme, men historien er helt ny, og der er en stor ny gameplay-mekaniker.

Er unravel 1 og 2 forbundet?

Unravel 2 er i bund og grund en to-player version af originalen, med en ekstra vægt på tricky platforming. Puslespillene kan nogle gange føles, som om de er klippet ud fra en relativt begrænset skabelon, men spillet formår at undgå at overskride sin velkomst.

Kan du spille unravel 1 med 2 spillere?

Unravel™ Two er et platformseventyrspil set fra et unikt perspektiv eller to. Spil som et par Yarnys – små væsener lavet af garn og forbundet med en enkelt tråd – i lokal co-op eller som en enkelt spiller.

Har begge spillere brug for at optrevle 2?

Det samarbejdsmæssige aspekt af Unravel Two er nyt, men det kræver ikke, at to spillere rent faktisk arbejder Hele spillet kan spilles solo, med én person, der veksler mellem det blå og red Yarny til at løse rumlige gåder. De to karakterer kan også kombineres til en blå-og-rød-stribet Yarny.

Er unraveled co-op?

I Unravel Two kan du og en ven danne par og udforske en smuk verden som to yndige Yarnys i sømtløst lok alt samarbejde. Men hvis du er på PlayStation 4, kan du også spille sammen online via Share Play! … PS4 vil derefter acceptere din ven som en anden spiller.

Anbefalede: