Logo da.boatexistence.com

Hvad er et tillidsforhold?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et tillidsforhold?
Hvad er et tillidsforhold?

Video: Hvad er et tillidsforhold?

Video: Hvad er et tillidsforhold?
Video: TILLID OG KOMMUNIKATION 👌 2024, Kan
Anonim

I finanssektoren involverer en kautionist, kaution eller garanti et løfte fra den ene part om at påtage sig ansvaret for en låntagers gældsforpligtelse, hvis denne låntager misligholder.

Hvad er tillidsforhold?

A fiduciary obligation er et juridisk instrument, der i det væsentlige tjener som forsikring for at beskytte begunstigede, arvinger og kreditorer, når en tillidsmand undlader at optræde ærligt eller kompetent En domstol kan kræve en tillidserklæring for enhver person eller part, der har tillidspligt eller ansvar over for en anden.

Hvilken type obligation er en tillidsobligation?

A Fiduciary Bond (også kendt som en probate obligation) er en type retsgaranti, der garanterer, at tillidsmanden vil udføre sine domstolsudpegede pligter i henhold til loven.

Hvad er et tillidsforhold i skifteretten?

Fiduciære obligationer er en type retsgaranti, som ofte kræves af skifteretter De kræves af personer, der er blevet udpeget til at handle på vegne af andre, f.eks. pleje af deres ejendom eller økonomi. Disse obligationer kaldes ofte også skifteobligationer og ejendomsobligationer.

Er en tillidsmand bundet?

Et tillidsforhold, ellers kendt som et skifteobligation, er en beskyttende domstolsobligation, der sikrer, at en tillidsmand vil honorere de forventninger, der stilles til dem i henhold til loven. Tillidsobligationen varetager boets eller trustejerens interesser og beskyttelse.

Anbefalede: