Logo da.boatexistence.com

Købte sushant singh rajput jord på månen?

Indholdsfortegnelse:

Købte sushant singh rajput jord på månen?
Købte sushant singh rajput jord på månen?

Video: Købte sushant singh rajput jord på månen?

Video: Købte sushant singh rajput jord på månen?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

Sushant købte et stykke måneland på den anden side af månen, i en region kaldet Mare Muscoviense eller 'Muscovyhavet'. Han havde købt ejendommen fra International Lunar Lands Registry.

Hvem købte grund på månen?

Darbhangas Iftekar Rahmani, en softwareudvikler af profession, er blevet den stolte ejer af en hektar jord på månen, rapporterede Jagran.

Er det lovligt at købe jord på månen?

Det er praktisk t alt ikke muligt at købe jord på månen. Ifølge traktaten om det ydre rum, som er underskrevet af Sovjetunionen, USA og Storbritannien i 1967, anses køb af jord på Månen for at være ulovligtDer er 109 lande, inklusive Indien, der har underskrevet traktaten om det ydre rum.

Hvorfor købte Sushant Singh et land på månen?

Sushant Singh Rajputs fan fra Ulhasnagar købte jord på månen efter at have fået inspiration fra den afdøde skuespiller … Det er for at huske, at SSR var den første Bollywood-stjerne, der købte jord på månen. Han havde købt et stykke måneland på den anden side på Månen, i en region kaldet Mare Muscoviense i 'Moscovyhavet'.

Hvad kostede Sushant Singh Rajputs land på månen?

Singh havde sagt, at Sushant ikke kun havde købt et stykke jord på månen, men at han plejede at se det med sit teleskop til en værdi af Rs 55 lakh. Sushant var den stolte ejer af en Meade 14'' LX-600, et meget avanceret teleskop, som han havde købt i 2017.

Anbefalede: