Logo da.boatexistence.com

Har bottas underskrevet for mercedes 2022?

Indholdsfortegnelse:

Har bottas underskrevet for mercedes 2022?
Har bottas underskrevet for mercedes 2022?

Video: Har bottas underskrevet for mercedes 2022?

Video: Har bottas underskrevet for mercedes 2022?
Video: Officielt: Kevin Magnussen scorer kontrakt med Peugeot 2024, Kan
Anonim

V altteri Bottas har skrevet under på Alfa Romeo for 2022 Formel 1-sæsonen, hvilket baner vejen for, at George Russell kan blive bekræftet hos Mercedes.

Har bottas en 2022-kontrakt?

Bottas sagde: "Et nyt kapitel i min racerkarriere åbner sig: Jeg er begejstret for at slutte mig til Alfa Romeo Racing ORLEN for 2022 og fremover for det, der bliver en ny udfordring med en ikonisk producent." … Aftalen med Alfa Romeo er Bottas' første flerårige kontrakt i Formel 1

Hvem slutter sig til Mercedes i 2022?

Mercedes meddeler, at George Russell vil blive partner Lewis Hamilton i 2022, da briten underskriver en langsigtet aftale. Formel 1®

Hvem erstatter Bottas i 2022?

George Russell blev bekræftet som Lewis Hamiltons Formel 1-holdkammerat fra 2022 af Mercedes i tirsdags. Der blev spekuleret i den helt britiske lineup i flere måneder og signaleret mandag af V altteri Bottas' skifte fra Mercedes til Alfa Romeo næste år.

Vil bottas køre for Mercedes næste år?

Mercedes-boss Toto Wolff har sagt, at V altteri Bottas ville have fortjent at blive på Formel 1-holdet, på trods af at det valgte ikke at beholde ham i 2022. Bottas, der ser ud til at blive erstattet af George Russell til næste sæson, annoncerede på mandag, at han ville flytte til Alfa Romeo på en flerårig aftale.

Anbefalede: