Logo da.boatexistence.com

Sing thomas sangster in nowhere boy?

Indholdsfortegnelse:

Sing thomas sangster in nowhere boy?
Sing thomas sangster in nowhere boy?

Video: Sing thomas sangster in nowhere boy?

Video: Sing thomas sangster in nowhere boy?
Video: 🎵 Thomas Brodie-Sangster Nowhere Boy Singing 🎵 2024, Kan
Anonim

Jeg har altid syntes, at Walk the Line også var meget god. Jeg var med i Nowhere Boy (2009). Jeg spillede Paul McCartney. Det var en slags musikalsk - vi lavede sange i den.

Er Thomas Brodie Sangster en sanger?

Thomas Brodie-Sangster (også krediteret som Thomas Sangster) er en britisk skuespiller, sanger og musiker. Hans mest ikoniske rolle er Liam Neesons søn i spillefilmen Love, Actually. … Sangster spiller basguitar og sluttede sig i januar 2010 til sin mors band Winnet.

Hvorfor kunne Paul McCartney ikke lide Nowhere Boy?

Sir Paul McCartney har endnu ikke set John Lennon biopic NOWHERE BOY - fordi han er "ærgerlig", fordi skuespilleren, der spiller hans rolle, er for kortFilmen spiller Kick-Ass' Aaron Johnson som Lennon, mens Thomas Sangster portrætterer MCCartney i historien om den sene Beatles tidlige år. … Min karakter, min skuespiller, er kortere end John!

Hvor præcis er filmen Nowhere Boy?

Svaret er… temmelig præcist, hvilket er forbandet godt til en film. Så vidt jeg kan se, ud fra mine timers læsning som teenager og de to minutters internetforskning, jeg udførte i dag, er den eneste forbrydelse, denne film begår, ved alvorligt at fortætte filmens tidslinje.

Hvor gammel var Paul McCartney i Nowhere Boy?

Julia-Mimi-skemaerne gør det tungt i filmens første halvdel, og seeren føler sig positivt paroleret, når den 15-årige Paul McCartney (Thomas Brodie) Sangster, med samme serafiske balance som Chris Colfers Kurt on Glee) dukker op.

Anbefalede: