Logo da.boatexistence.com

Fik fear factory en ny sanger?

Indholdsfortegnelse:

Fik fear factory en ny sanger?
Fik fear factory en ny sanger?

Video: Fik fear factory en ny sanger?

Video: Fik fear factory en ny sanger?
Video: New York City's Financial District Walking Tour - 4K60fps with Captions 2024, Kan
Anonim

Efter måneders søgen har det industrielle metalband Fear Factory endelig fundet en ny vokalist. Guitaristen Dino Cazares annoncerede, at han officielt har besluttet sig for en ny sanger til at erstatte den tidligere frontmand Burton C. Bell.

Har Fear Factory en ny sangerinde?

Burton C. Bells afløser i Fear Factory er en "en slags kendt" inden for metal, og Dino skriver en ny sang, som han skal introducere dem med… Efter vokalistens afgang Burton C.

Hvorfor forlod Dino Cazares Fear Factory?

Der var en kamp på den plade - det var bag kulisserne. Til sidst, på turné i 2002, blæste det op mellem mig og Burton [C. Bell, vokal], vi er havnet i et skænderi, vi er havnet i et slagsmål… "Jeg troede, vi fik ordnet det, men tilsyneladende havde han det anderledes, så vi besluttede at forlade bandeti 2002.

Hvorfor bliver Fear Factory sagsøgt?

Fear Factorys nuværende og tidligere medlemmer havde været igennem en række bitre retssager i det meste af det sidste årti. I 2011 sagsøgte tidligere medlemmer Raymond Herrera og Christian Olde Wolbers Bell over licensrettigheder til bandets navn, som Bell beholdt, så længe han fortsatte med at betale Herrera og Wolbers.

Er Burton stadig i Fear Factory?

Fordi jeg ville vælge den, der var bedst til stillingen, og det viste sig at være en fyr." Tilbage i september udgav Burton C. Bell en erklæring, der forklarer sin afgang fra Fear Factory, hvori han sagde, at han "ikke kan rette sig ind" med nogen, som han "ikke stoler på eller respekterer."

Anbefalede: