Logo da.boatexistence.com

Hvor meget tjener universitetsprofessorer i timen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener universitetsprofessorer i timen?
Hvor meget tjener universitetsprofessorer i timen?

Video: Hvor meget tjener universitetsprofessorer i timen?

Video: Hvor meget tjener universitetsprofessorer i timen?
Video: 投机倒把是内循环基本特征数字货币是韭菜币电子粮票,真是实验室病毒不消费不道德美帝准确捞到中共弹头 Speculation is the basic feature of inner cycle. 2024, Kan
Anonim

Hvor meget tjener en universitetsprofessor? Mens ZipRecruiter oplever timelønninger så høje som $59,86 og så lave som $6,97, varierer størstedelen af universitetsprofessorlønningerne i øjeblikket mellem $18,03 (25. percentil) til $30,53 (75. percentil) i hele USA.

Tjener universitetsprofessorer mange penge?

Fulde universitetsprofessorer i USA tjente et gennemsnit på $140, 543 i 2020-21. Seniorprofessorer ved private institutioner kan prale af den højeste årlige indtjening. Adjungerede og andre ikke-ansatte fakulteter tjener betydeligt mindre om året. På trods af stigende studerendes omkostninger og ledelseskompensation forbliver professorernes løn stagnerende.

Hvor meget tjener en professor med en ph.d.-grad om året?

Professor. Lønninger til ph.d.-professorer kan variere fra $50.000 til omkring $150.000, ifølge PayScale.

Hvor meget tjener små universitetsprofessorer?

U. S. Bureau of Labor Statistics rapporterer, at gennemsnitslønnen for en universitetsprofessor var $75.430 årligt i maj 2016. De lavest lønnede 10 procent af alle universitetsprofessorer tjener mindre end $38, 290, mens de højest bet alte 10 procent betales mere end 168.270 USD om året.

Er en professor en god karriere?

Professorer er på ingen måde dårligt lønnede, og de tjener typisk nok til at leve komfortabelt og stifte en familie. Men en person med det niveau af færdigheder og erfaring, som en professor har, kunne næsten helt sikkert tjene meget flere penge i den private sektor.

Anbefalede: