Logo da.boatexistence.com

Samles cisco og caitlin?

Indholdsfortegnelse:

Samles cisco og caitlin?
Samles cisco og caitlin?

Video: Samles cisco og caitlin?

Video: Samles cisco og caitlin?
Video: Cisco & Caitlin || Your Hand In Mine 2024, Kan
Anonim

Under den sidste kamp med Savitar siger Barry, at han vil hente sin pige (Iris), og Cisco vil gøre det samme for at få Caitlin. Han begynder at kæmpe med Killer Frost, men stopper til sidst. … Killer Frost er ude af stand til at se Cisco blive dræbt, hendes følelser for Cisco, hvilket får hende til at vende sig mod Savitar. De står sammen

Hvem ender Caitlin Snow med?

Ronnie Raymond Caitlin Snow er en intelligent og ressourcestærk kvinde, der arbejder som bioingeniør hos S. T. A. R. Labs, hvor hun første gang møder videnskabsmanden Ronnie Raymond. Ronnie er en eventyrlig kontrast til den mere strukturerede og logiske Dr. Snow, og de to forelsker sig snart og bliver til sidst forlovet.

Hvad skete der med Cisco og Caitlin?

Sidst vi så CW-serien, skulle de to karakterer ud på nogle separate eventyr. Cisco, for eksempel, var på vej for at få noget forskning i Atlantis. I mellemtiden blev Caitlins exit skrevet ind for at imødekomme graviditeten af stjernen Danielle Panabaker.

Hvem er Cisco Ramons kæreste?

Kamilla Hwang er tidligere bartender hos Liquid Kitty og tidligere fotograf for The Central City Citizen. Hun er også Cisco Ramons kæreste og tidligere medlem af Team Flash.

Kyssede Barry og Caitlin?

På det seneste afsnit af "The Flash", et øjeblik, en del af 'afsenderbefolkningen' har været ved at dø efter, siden showet endelig blev lanceret: Caitlin Snow (Danielle Panabaker) og Barry Allen (Grant Gustin) kysset.

Anbefalede: