Logo da.boatexistence.com

Var Downton Abbey ægte?

Indholdsfortegnelse:

Var Downton Abbey ægte?
Var Downton Abbey ægte?

Video: Var Downton Abbey ægte?

Video: Var Downton Abbey ægte?
Video: Zeynep Bastık - Uslanmıyor Bu (Official Video) 2024, Kan
Anonim

De fiktive Crawleys er baseret på Earls og grevinder af Carnarvon, som stadig bor på Highclere Castle, hvor serien er optaget (selvom den fiktive Downton Abbey er i Yorkshire, i stedet for Hampshire, hvor Highclere er).

Var Downton Abbey baseret på en sand historie?

Nej, 'Downton Abbey' er ikke baseret på en sand historie Karakterer som Violet Crawley og Isobel Crawley er ikke at finde på siderne i en historiebog. Serien er skabt af Julian Fellowes baseret på et manuskript skrevet af Fellowes sammen med Shelagh Stephenson og Tina Pepler.

Hvor er det rigtige Downton Abbey?

Det populære ITV-periodedrama Downton Abbey er optaget på Hampshire's Highclere Castle nord for amtet. Slottet og dets grunde, der ligger inden for 1000 hektar parklandskab, fungerer som Downton Abbey-ejendommen, hjemsted for den fiktive Crawley-familie.

Er der en rigtig Lord Grantham?

Earl of Grantham er en fiktiv titel i Storbritanniens peerage. Fra 1920 er den nuværende indehaver af titlen Robert Crawley. Jarlen tiltales som "Lord Grantham" og grevinden som "Lady Grantham ".

Hvad er Downton Abbey i det virkelige liv?

For det første er slottet, hvor Crawleys bor, et virkeligt sted: the Highclere Castle, hvor de har filmet dele af showet og filmen. Highclere har tilhørt Carnarvon-familien i 300 år, ifølge ABC, og er i øjeblikket hjemsted for jarlen og grevinden af Carnarvon.

Anbefalede: