Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er det righty tighty lefty loosey?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er det righty tighty lefty loosey?
Hvorfor er det righty tighty lefty loosey?

Video: Hvorfor er det righty tighty lefty loosey?

Video: Hvorfor er det righty tighty lefty loosey?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Når du hører nogen sige lefty loosey, righty tighty, er det en måde for den person at huske, at gevindene på en skrue, møtrik eller bolt eller sådan, at du drejer dem til højre for at stramme dem, og du drejer dem til venstre for at løsne dem.

Er det altid righty tighty lefty loosey?

Den nemmeste måde at huske, hvilken retning der strammer, og hvilken der løsner, er det gamle aksiom "righty-tighty and lefty-loosey." Det betyder, at drejning af de fleste ting med gevind til højre eller med uret strammer dem (højre-tighty) og dreje dem til venstre eller mod uret løsner dem (venstre-løst).

Hvad er meningen med righty tighty lefty loosey?

lefty loosey, righty tighty: drej en skrue til venstre (mod uret) for at løsne den, til højre (med uret) for at stramme den . idiom.

Hvad er Lefty Lucy?

Sætning. lefty loosey, righty tighty. (mnemonic) Bruges til at genkalde retningen, en standardskrue, -bolt eller -møtrik skal dreje for enten at stramme eller løsne, højre betyder med uret og venstre mod uret.

Hvem opfandt lefty loosey?

Husk, det er venstre-løst, højre-tighty. Den første standardskrue blev skabt af den engelske ingeniør, Sir Joseph Whitworth i 1841. Fabriksproduktionen af skruer, der blev brugt som fastgørelseselementer til tynde stykker materiale, går tilbage til midten af 1700-tallet.

Anbefalede: