Hvem udvikler torracat sig til?

Indholdsfortegnelse:

Hvem udvikler torracat sig til?
Hvem udvikler torracat sig til?

Video: Hvem udvikler torracat sig til?

Video: Hvem udvikler torracat sig til?
Video: Если ведьма подарила подарок 2024, September
Anonim

Torracat (japansk: ニャヒート Nyaheat) er en Pokémon af ildtype introduceret i generation VII. Det udvikler sig fra Litten, der starter på niveau 17 og udvikler sig til Incineroar, der starter ved niveau 34.

Hvad udvikler en Litten sig til?

Sådan udvikler man Litten til Torracat og derefter Incineroar. Ligesom de andre startere udvikler ildtypen Litten sig til anden form Torracat på niveau 17. Det vil vokse til det massivt udseende Incineroar på niveau 34.

Udvikler Ash's Litten sig?

Ash's Litten udvikler sig til Torracat i en kamp mod Masked Royal ("Pushing the Fiery Envelope!"), og Mallow's Steenee udnytter endnu en gang en kamp mod Team Rocket at udvikle sig, denne gang til Tsareena ("All They Want to Do Is Dance, Dance!").

Hvorfor udviklede Ashs Torracat sig?

Incineroar, som en Litten, plejede at blive meget irriteret på Lycanroc, men de sparrer med hinanden, når de ikke er med Ash. … På trods af træningen og hans kamp, ønsker Litten ikke at acceptere nederlag, som han leder sin udvikling til Torracat.

Er Incineroar en wrestler?

Incineroar er en fighter med mange specielle bevægelser, der ser ud til at komme fra professionel wrestling-verden. Incineroar har mange træk fra dets originale spil, såsom Darkest Lariat, Cross Chop og Revenge.

Anbefalede: