Logo da.boatexistence.com

Vil clicker heroes 2 være gratis?

Indholdsfortegnelse:

Vil clicker heroes 2 være gratis?
Vil clicker heroes 2 være gratis?

Video: Vil clicker heroes 2 være gratis?

Video: Vil clicker heroes 2 være gratis?
Video: People with Extraordinarily Rare Body Parts 2024, Kan
Anonim

Som sådan lanceres Clicker Heroes 2 med en pris på $29,99 og ingen gratis-til-spil-pynt. Du får adgang til et komplet spil ved lanceringen med modding-funktioner, der kommer på et senere tidspunkt. "Vi kan lide spil med mods, og vi vil have mods," nævner Fragsworth.

Er Clicker Heroes 2 gratis på Steam?

Clicker Heroes 2 blev lanceret i går på Steam, og jeg har spillet det siden. Men der er et stort blinkende advarselsskilt, som vi skal forholde os til, når det kommer til spillet. Det koster $30 Dette er en genre kendt for hovedsageligt at være gratis browserspil, så på overfladen virker det ret vanvittigt at betale $30 for et klikkerspil.

Er der en Clicker Heroes 2?

Clicker Heroes 2 på Steam. Clicker Heroes 2 er en endeløs inkrementel tomgang Action RPG. Tag på en uendelig rejse til øverste højre på din skærm.

Er Clicker Heroes 2 stadig under udvikling?

Indie-udvikleren Playsaurus har en ret trist meddelelse: Clicker Heroes 2 udvikling vil ikke fokusere på nogen større opdateringer i den nærmeste fremtid på grund af økonomiske problemer, den står over for. Clicker Heroes 2 er et klikkerspil, der handler om at tage hul på en uendelig mission for at bekæmpe skurke.

Er der en slutning på Clicker Heroes?

Nej, dette sker ikke. Det store talbibliotek, de skrev, har konstante tidsoperationer, så det h alter ikke, efterhånden som spillet skrider frem. Den mister dog nøjagtighed, så der er et punkt, hvor nøjagtighedstabet er for stort til at kunne fortsætte effektivt.

Anbefalede: