Logo da.boatexistence.com

Hvor findes nukleinsyrer?

Indholdsfortegnelse:

Hvor findes nukleinsyrer?
Hvor findes nukleinsyrer?

Video: Hvor findes nukleinsyrer?

Video: Hvor findes nukleinsyrer?
Video: Эксперимент Херши и Чейза: ДНК - молекула наследственности 2024, Kan
Anonim

Selv om det først blev opdaget i kernen af eukaryote celler, er nukleinsyrer nu kendt for at blive fundet i alle livsformer, inklusive inden for bakterier, arkæer, mitokondrier, kloroplaster og vira (Der er debat om, hvorvidt vira er levende eller ikke-levende).

Hvor er nukleinsyrer fundet eksempler?

To eksempler på nukleinsyrer omfatter deoxyribonukleinsyre (bedre kendt som DNA) og ribonukleinsyre (bedre kendt som RNA). Disse molekyler er sammensat af lange tråde af nukleotider holdt sammen af kovalente bindinger. Nukleinsyrer kan findes inden for vores cellers kerne og cytoplasma

Hvor findes nukleinsyrer fødevarer?

Ikke alene viste kulturplanter som som korn og bælgfrugter et højt RNA-ækvivalent indhold, men også grøntsager som spinat, porre, broccoli, kinakål og blomkål. Vi fandt de samme resultater i svampe, inklusive østers, flad, knap (hvide hætter) og cep-svampe.

Hvor blev nukleinsyrer først fundet?

Nukleinsyre blev opdaget i 1869 af den schweiziske biokemiker Johann Friedrich Miescher (1844–1895), som først fandt et klæbrigt, klart kemikalie i cellekernen Han navngav det nuklein, og selvom det senere blev kendt som nukleinsyre, var der ingen, der anede, at det på en eller anden måde var forbundet med arv.

Finnes nukleinsyrer i mennesker?

Mennesker har to typer nukleinsyrer i deres kroppe: DNA og RNA. Disse molekyler indeholder et sæt instruktioner til vores celler: de bestemmer, hvem og hvad vi er.

Anbefalede: