Logo da.boatexistence.com

Var ugcc et politisk parti?

Indholdsfortegnelse:

Var ugcc et politisk parti?
Var ugcc et politisk parti?

Video: Var ugcc et politisk parti?

Video: Var ugcc et politisk parti?
Video: Григорий Хайтин: сложность, метабиология, Гёдель, холодный синтез 2024, Juli
Anonim

The United Gold Coast Convention (UGCC) var et politisk parti grundlagt i 1947, hvis mål var at skabe ghanesisk uafhængighed fra deres britiske koloniherrer efter Anden Verdenskrig. United Gold Coast Convention udnævnte sine ledere til at inkludere Kwame Nkrumah, som var generalsekretær.

Hvad er de politiske partier i Ghana?

Ghana har et flerpartisystem, men der er to dominerende politiske partier (den nationale demokratiske kongres og det nye patriotiske parti), med ekstreme vanskeligheder for nogen at opnå valgsucces under et hvilket som helst andet partis banner.

Hvad hed det første politiske parti?

Det første topartisystem bestod af det føderalistiske parti, som støttede ratificeringen af forfatningen, og det demokratisk-republikanske parti eller anti-administrationspartiet (anti-føderalister), som modsatte sig den magtfulde centralregering, der forfatningen oprettet, da den trådte i kraft i 1789.

Hvad er de 4 typer politiske partier?

Det demokratiske parti og det republikanske parti er de mest magtfulde. Endnu andre partier, såsom Reformen, Libertarian, Socialist, Natural Law, Constitution og Green Party, kan fremme kandidater ved et præsidentvalg.

Hvad er de 3 politiske partier?

Indhold

  • 1 Demokratisk Parti.
  • 2 Republikansk parti.
  • 3 mindre amerikanske fester.
  • 4 uafhængige.
  • 5 Se også.
  • 6 Referencer.

Anbefalede: