Logo da.boatexistence.com

Var centralparken 5 vilde?

Indholdsfortegnelse:

Var centralparken 5 vilde?
Var centralparken 5 vilde?

Video: Var centralparken 5 vilde?

Video: Var centralparken 5 vilde?
Video: Wrongfully Accused: The Central Park Five Scandal 2024, Juli
Anonim

Politiet sagde, at op til 12 unge menes at have angrebet joggeren. De hovedmistænkte var en undergruppe inden for den løse bande på 30 til 32 teenagere, der havde overfaldet fremmede i parken som led i en aktivitet, som politiet sagde, at teenagerne omt alte som "vilde ".

Blev Central Park 5 prøvet sammen?

The Central Park Fives sag blev afbrudt til retssag. Salaam, Santana og McCray blev retsforfulgt i fællesskab … Da distriktsadvokatens kontor forlod Central Park Fives domme, aftjente fire af mændene - Richardson, McCray, Salaam og Santana - hver omkring syv års fængsel.

Hvordan blev Central Park Five frikendt?

Den 19. december 2002 imødekom dommer Charles J. Tejada fra højesteret i staten New York et forslag om at fraflytte de tretten år gamle konvektioner i berygtede sag. Han gjorde det baseret på nye beviser: en chokerende tilståelse fra en serievoldtægtsmand, Matias Reyes, og et positivt DNA-match til at understøtte det.

Gik Central Park 5 til højesteret?

Anklager fraflyttet efter chokerende tilståelseDen 19. december 2002 fraflyttede en dommer i New York dommen fra de fem tidligere anklagede mænd. I 2003 anlagde Central Park Five et civilt søgsmål mod New York City for ondsindet retsforfølgelse, racediskrimination og følelsesmæssig nød.

Hvor er Matias Reyes nu?

Ifølge New York State Department of Corrections er Reyes stadig i fængsel og er berettiget til prøveløsladelse i august 2022.

Anbefalede: