Logo da.boatexistence.com

Kløver diamanter glat?

Indholdsfortegnelse:

Kløver diamanter glat?
Kløver diamanter glat?

Video: Kløver diamanter glat?

Video: Kløver diamanter glat?
Video: The 813-carat Constellation Diamond cut with Synova’s DCS 300 Laser Diamond Cutting System 2024, Kan
Anonim

Selv om diamant er det hårdeste naturmateriale, kan det flise og gå i stykker under normal slitage. Diamant er dannet i det kubiske krystalsystem og har fire perfekte sp altningsretninger Et sp altningsplan er den svageste retning i krystallens molekylære arrangement.

Hvordan kløver diamant?

Kløvning eller savning

Diamantproducenter skærer en rille i diamanten med en laser eller sav, og del derefter diamanten med en stålklinge. Savning er brugen af en diamantsav eller laser til at skære den ru diamant i separate stykker.

Kan diamanter være glatte?

Diamanter fundet ved krateret er typisk glatte og godt afrundede. Deres form ligner en poleret sten med glatte sider og afrundede kanter.

Hvor mange sp alteplaner har en diamant?

Planet langs hvilket en diamantkrystal let kan sp altes. De fire planer, der er parallelle med overfladerne af et oktaeder, er dem, der generelt omtales som sp altningsplanerne eller diamantsp altning.

Hvordan skæres og poleres uslebne diamanter?

Fræseren placerer roughen på en roterende arm og bruger et roterende hjul til at polere roughen. Dette skaber de glatte og reflekterende facetter på diamanten. … I blokeringsprocessen tilføjes 8 pavillonledninger, 8 kroner, 1 culet og 1 bordfacet for at lave en enkelt skåret sten.

Anbefalede: