Logo da.boatexistence.com

Hvad er en refraktiv linseudskiftning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en refraktiv linseudskiftning?
Hvad er en refraktiv linseudskiftning?

Video: Hvad er en refraktiv linseudskiftning?

Video: Hvad er en refraktiv linseudskiftning?
Video: What is Refractive Lens Exchange Surgery? 2024, Kan
Anonim

Refractive Lens Exchange er en type synskorrektion, der involverer brug af ultralyd til at fjerne den naturlige linse i øjet og erstatte den med en intraokulær linse (IOL) for at minimere brug af briller og kontakter.

Er udskiftning af refraktiv linse smertefuldt?

Er Refractive Lens Exchange (RLE) smertefuldt? Nej. RLE er næsten nøjagtigt som den operation for grå stær, der udføres hos ældre patienter, med den undtagelse, at linsen i RLE endnu ikke er uklar som ved kataraktoperation.

Er udskiftning af refraktiv linse det samme som operation for grå stær?

Proceduren for udskiftning af refraktiv linse er stort set identisk med kataraktkirurgi. Forskellen er, at i RLE er linsen, der udskiftes, klar, snarere end en uklar linse på grund af en grå stær.

Er udskiftning af refraktiv linse dyrt?

Omkostninger ved udskiftning af refraktiv linse

Bytte af brydningslinse betragtes som en valgfri procedure, så den er ikke dækket af forsikringen. Det koster typisk mere end LASIK og andre lasersynskorrektionsprocedurer. Forvent at betale omkring 4.000 USD pr. øje eller mere.

Er udskiftning af refraktiv linse permanent?

Bytte brydningslinser. Den permanente løsning på din nær- eller langsynethed. RLE er en korrigerende procedure, der eliminerer udviklingen af fremtidige grå stær.

Anbefalede: