Logo da.boatexistence.com

Blev aliya mustafina pensioneret?

Indholdsfortegnelse:

Blev aliya mustafina pensioneret?
Blev aliya mustafina pensioneret?

Video: Blev aliya mustafina pensioneret?

Video: Blev aliya mustafina pensioneret?
Video: Aliya Mustafina answers the internet's most asked gymnastics questions ❓ 2024, Kan
Anonim

Aliya Farkhatovna Mustafina er en pensioneret russisk kunstnerisk gymnast og nuværende træner. Hun er 2010 all-around verdensmester, 2013 europæisk allround mester, 2012 og 2016 olympisk mester i ujævne stænger og en syvdobbelt olympisk medaljevinder.

Hvorfor gik Aliya Mustafina på pension?

Forbundet hædrede Mustafina under konkurrencens åbningsceremoni. Mustafina stoppede med at træne i sommeren 2019 efter en landsholdstræningslejr i Japan. Først sagde hun, at hun tog en pause fra gymnastikken for at finde motivationen igen, og hun planlagde stadig at komme tilbage til Tokyo.

Hvad skete der Aliya Mustafina?

Mens Mustafina deltog i the Russian Cup, annoncerede Mustafina, at hun ikke ville konkurrere ved verdensmesterskaberne i 2019, idet hun valgte at hvile fysisk og ment alt og starte 2020-sæsonen med " en helt ny energi ".

Træner Aliya Mustafina?

Aliya Mustafina træner i Penza Hun repræsenterer officielt Penza-regionen, og det er der, hendes personlige træner er baseret, men selv før Rio trænede hun for det meste i Moskva og i lejre ved Round Lake.

Var Aliya Mustafina gravid ved OL?

Russiske Aliya Mustafina, all-around bronzevinder ved de seneste to OL, er gravid, bekræftede den russiske landsholdstræner Valentina Rodionenko, som håber, hun vender tilbage til træningen i efterår. … Mustafina er fortsat den sidste ikke-amerikaner, der vandt en olympisk titel eller verdensmesterskab, tilbage i 2010.

Anbefalede: