Logo da.boatexistence.com

Blev mario mandzukic pensioneret?

Indholdsfortegnelse:

Blev mario mandzukic pensioneret?
Blev mario mandzukic pensioneret?

Video: Blev mario mandzukic pensioneret?

Video: Blev mario mandzukic pensioneret?
Video: Croatia national team's most valuable players 2024, Kan
Anonim

Mario Mandžukić er en kroatisk tidligere professionel fodboldspiller, der spillede som angriber. Han blev kendt for sin aggressivitet, defensive bidrag og luftdygtighed.

Hvad skete der med Mario Mandzukic?

Den tidligere Juventus- og AC Milan-angriber Mario Mandzukic har trukket sig tilbage fra fodbold, 35 år gammel. Den tidligere kroatiske landsholdsspiller ankom til Juventus fra Atletico Madrid i 2015 og efter et ophold i Qatar vendte tilbage til Italien for at spille for AC Milan i januar 2021.

Er Mario Mandzukic gift?

Mandžukić har været i et forhold med Ivana Mikulić fra Strizivojna siden 2007.

Hvem spillede Mario Mandzukic for?

Den kroatiske angriber Mario Mandzukic, en af de mest undervurderede og undervurderede spillere i sin tid, annoncerede for nylig sin pensionering fra professionel fodbold i en alder af 35 for at afslutte en karriere, der bragte succes i Bayern München, Atletico Madrid og Juventus.

Spiller Higuain stadig for Argentina?

Higuaín startede sin karriere med den argentinske klub River Plate, før en transfer til Real Madrid i januar 2007 for €12 millioner. … Efter ikke længere at være blevet indkaldt efter Argentinas 16-dels-exit ved VM 2018, annoncerede han , at han stoppede fra international fodbold i marts 2019

Anbefalede: